понеделник, 9 май 2016 г.

ГАСПАЖА УДАЧА


             УДАЧА, УДАЧА,УДАЧА-ЩО ТАКОЕ?
                                МАЙ,ЧЕ УДАЧАТА НА ТОЗИ СВЯТ ИДВА САМО ЗА
                                                                    ХОРАТА,КОИТО ТРУДНО МОГАТ

                                                                        ДА СЕ НАРЕКАТ ЛЮДЕ
                               А на човека колко му е нужно-"девят грамав в сердце"
                                                             и всьо безсилино"....

За Кой политик в нашата скъпа родина бихте написали и се подписали "Човек" с главна

буква? .Тиквите и   тиквениците няма да спрат да се роят,но трябва да си

отиват там от където са дошли ,да се махат,да ни оставят на мира,та да се свърши час по-скоро.То умиралката,като всеки край е трудно и мъчително нещо,но да престанат поне да квичат,че правили държава,ще възродят държавата. Каква ти държава? е га ти държавата!

 Та тя е образ и подобие нихно.Образ и подобие на своя създател-Великият Съветски Съюз. Така нареченият СССР.-страшна абревиатураСамо като видиш трите големи като сърпове СЪта  и страх те обземаДа не говорим за РЪто накрая,което жъне и Реже глави...И да не мислите,че сега като го няма това СССР,че то си е отишло,потънало е в късата памет човешка и си дреме в мрака на безвремието..Напротив,то се е пре въплатило,станало е още по демократично и любимо на целокупния руски народ,както и на народите близки нему и както казахме негови рожби.И за щастие и ние бяхме едни от тях и обещаваме да бъдем докато свят светува и Путинка водка да  пием .Майтапи си правите.Ще кажете Та ние отдавна вече сме отделна държава,членка на Нато и ЕС.Да,така е,прави сте! Отвън е така,но я погледнете отвътре.Вижте в душите на хората какво е? Кого обичат и кого любят? .Пък и каква държава сме ние.С пръст да ни бутнат ще паднем.Ако имаше държава щеше да има хора,а тях ги няма...Избегаха...А,ако имаше хора щеше да има държава,а нея  я нема...Щото още Ботева е рекъл,че "У нас свестните считат за луди" И тогава що ни е тази държава,що ни е този народ,дето го нема.А останахме само идиотите,циганите и старчоците.То,май и циганите се изнесоха да ни представляват.И са номер едно в Европа по кражби и престъления. Ма нали са Българи-нека ни видят навсякъде какви хубавци сме.А бат Боко/ со целио   Евро союз /се фали,че ги култивираме  ,едва ли не като печурки на тъмно/ и ги обгрижваме..."санираме" и приобщаваме към световната култура  .В противен случай  "БОГ да ни прости".Никой не може да ни оправи.Най-малко ние сами.Пък защо ни е да се оправяме като не искаме.Нали сме кръвни братчета и ако ще мрем нека ние сами се избиваме,не ни трябват ни турци,ни руснаци,пък най-малко европейци.Акъл ще ни дават,а после и те могат да се обърнат срещу нас като разберат какво им кроим и как ще ги лъзнем.Ние сме народ  неподобяем и неуправляем.Само ние можем да се оправяме.

   Иначе,че сме диваци,диваци сме.А политиците дето си избираме са каймака на човешкия-български род. Хвала народу,който е дорасъл да избира такива почтени люде,които веднъж избрани му серат в устата,а той  доволен се храни с остатъчните екскременти  на до
 следващите избори.И пак ги избира.Хвала и на полицаи,прокурори,адвокати и особено надарени с власт като Бодко и неговите червено,синьо,жълти-тиквеничета,обагрени с всякакви други цветове на подлоги- верноподаници и верни до дъното на душата си на "НАЧАЛНИКА",
подлоги,които го хвалят ,и с право,а той им отвръща по право с постове и достояния.Хвала !
Защото неосъщесвените комунисти нямат цвят,както нямат достойнство .Неосъщесвените комунисти искат власт.И я получават.Какво толкова?

Ала помнете думата на плебса,който за вас е рая покорна/както винаги е било по
нашите земи/." Рано или късно ще се намерите  в покоите на манафа,свит в ботуша
навит на кълбо ,с аромат на рози и смърт." Междувпрочем те са го помирисвали  много пъти ,но сега ще усетят аромата му в.натура  Макар,че и това не ги интересува-след тях е потоп.     Така,че:


Да живее КГБ,неговите сателити и вся осталная сволач каторая  подаряют смерть,в имени

вечности. Человек нада жить/означаеет и умерет/ ради челавеку...Потому что мъй все братя..В

имени Отца и Сина и Света го духа.

                      А жизнь  являетса как  патапная брюха. Жил,бъйл и прабъйл.А пачему не папели?

              "Девят грамав в серце... И всьо безсилино.....Не визьот о смерти,повезьот в

ЛЮБВИ."


            Ваше Благародие ,Госпожа УДАЧА....ПРОСТИТЕ МЕНЯ....

    Я толька один бедний мужик и госпожа, с вам-Удача никагда не встретимся.

       Нет, ошибаюс,встретимся,но не в любви.Лучше в смертю.Там нам везьот.